Vanliga Frågor & svar

Incheckning på Ohboy Hotell är keyless och contactless. Du får en kod per sms & mail som du använder vid dörren, ingång direkt från gatan till ditt loftrum. Koden börjar gälla kl 15:00 incheckningdagen, men du kan givetvis checka in när som helst efter detta.

Incheckning sker tidigast kl 15:00. Incheckning senare än detta är inga problem, då vi har contact- och keyless checkin.

Parkering är inget vi tillhandahåller, men det finns ett parkeringshus i gångavstånd från Ohboy Hotell, klicka på länken för karta:

Vägvisning till parkeringshus

Vi kan tyvärr inte ta ansvar för era väskor före/efter vistelsen. För förvaring av väskor före/efter incheckning rekommenderar vi förvaringsboxar på Malmö Centralstation:

Klicka här för mer info

1 cykel ingår i bokningen. Fler cyklar kan läggas till i bokningen mot en extra avgift. Observera att extracyklarna kan ta slut under högsäsong, fler cyklar finns att hyra från travelshop, som ligger vid Malmö Centralstation. Ange rabattkoden som står i inchecknings-sms & -mail.

I rummen finns en dubbelbädd för 2 personer samt en enkelbädd. En extra elektriskt uppblås madrass kan fås mot en extra kostnad.

Sängkläder och handdukar finns för fyra stycken i varje rum när ni checkar in.

I ett rum sover bekvämt:

  • 3 vuxna (där två kan tänka sig dela på en dubbelsäng).
  • 2 vuxna och 2 barn (varav ett barn får en uppblåsbar madrass).
  • 1 vuxen och 3 barn.

Vi erbjuder long stay vid tillgänglighet. Kontakta oss på info@ohboy.se för priser och tillgänglighet.

Hängmattor finns endast i vissa rum.

Husdjur är tillåtna mot en extra städavgift på 250 SEK per bokning.

Ohboy Hotell håller endast till i markplan, så nära staden som möjligt! I resten av huset finns hyresrätter, som arkitekter och byggherrarna Siegel ritat, byggt och förvaltar. Klicka här om du är intresserad av att veta mer.

LOFTRUM

Kolla våra loftrum och anpassa dem efter dina behov.

Se våra rum
Cykelverandor och gröna fasader på Ohboy Hotell i Malmö.

BOKA HÄR

Boka ditt rum snabbt och enkelt!

Boka här