Vanliga Frågor & svar

Incheckning på Ohboy Hotell är keyless och contactless. Du får en kod per sms & mail som du använder vid dörren, ingång direkt från gatan till ditt loftrum. Koden börjar gälla kl 15:00 incheckningdagen, men du kan givetvis checka in när som helst efter detta.

Incheckning sker tidigast kl 15:00. Incheckning senare än detta är inga problem, då vi har contact- och keyless checkin.

Parkering är inget vi tillhandahåller, men det finns ett parkeringshus i gångavstånd från Ohboy Hotell, klicka på länken för karta:

Vägvisning till parkeringshus

Vi kan tyvärr inte ta ansvar för era väskor före/efter vistelsen. För förvaring av väskor före/efter incheckning rekommenderar vi förvaringsboxar på Malmö Centralstation:

Klicka här för mer info

1 cykel ingår i bokningen. Fler cyklar kan läggas till i bokningen mot en extra avgift. Observera att extracyklarna kan ta slut under högsäsong, fler cyklar finns att hyra från travelshop, som ligger vid Malmö Centralstation. Ange rabattkoden som står i inchecknings-sms & -mail.

I rummen finns en dubbelbädd för 2 personer samt en enkelbädd. En extra elektriskt uppblås madrass kan fås mot en extra kostnad.

Sängkläder och handdukar finns för fyra stycken i varje rum när ni checkar in.

I ett rum sover bekvämt:

  • 3 vuxna (där två kan tänka sig dela på en dubbelsäng).
  • 2 vuxna och 2 barn (varav ett barn får en uppblåsbar madrass).
  • 1 vuxen och 3 barn.

Vi erbjuder long stay vid tillgänglighet. Kontakta oss på info@ohboy.se för priser och tillgänglighet.

Hängmattor finns endast i vissa rum.

Husdjur är tillåtna mot en extra städavgift på 250 SEK per bokning.

Ohboy Hotell håller endast till i markplan, så nära staden som möjligt! I resten av huset finns hyresrätter, som arkitekter och byggherrarna Siegel ritat, byggt och förvaltar. Klicka här om du är intresserad av att veta mer.