OhMaria Hotell i Höllviken, del av Ohboy Hotell

OhMaria är vårt nya projekt och systerhotell till Ohboy Hotell i Malmö. Det är ett alternativt boende i Höllviken, en sommarort i sydvästra Skåne till vårt stadshotell för den som vill uppleva lugn och ro. Närhet till caféer och Sveriges vackraste stränder är garanterad.

Lägenheten erbjuder många bekvämligheter – från flera cyklar redo för användning, gratis WiFi och ett utmärkt läge, till en laddningsstation för elbilar. OhMaria har 2 sovrum som rymmer upp till 8 gäster, en platt-TV och ett fullt utrustat kök. Perfekt för en större familj, en grupp vänner eller helt enkelt de som behöver mer utrymme för en resa. Inredningen är hållbar genom att helt och hållet ha byggts av återbrukat material.
Medan Ohboy ligger i hjärtat av stadens äventyr, inbjuder vårt hotell i Höllviken dig att koppla av i den fridfulla staden – det bästa av två världar väntar på dig! Närhet till caféer, Sveriges vackraste stränder. Med spårväg ut till Höllviken blev det enkelt att ta sig dit. Numera kan man nå Höllviken med buss direkt från Malmö C, eller med bil. På OhMaria hotell erbjuder vi två parkeringsplatser med möjlighet att ladda din elbil.

Boka här

Lägenhet

Lägenhet på bottenvåningen med egen ingång på 67 kvm med en stor säng samt 2 våningssängar – rekommenderas för upp till 8 gäster. Boende har ett utrustat kök, gratis WiFi, värme och en TV.

Rökning ej tillåten! 

Keyless och contactless checkin!

Är något oklart? –> Fråga oss!