Rummen

Våra loftlägenheter

Hotellrum skiss ny

Vi har 32 fräscha loftlägenheter på 22-24 kvm med egen ingång från gatan. Alla har plats för 1-3 personer. Utanför dörren har du en uteplats med en liten trädgård. Designen i lägenheterna är modern och urban med råa betongväggar och golv och trappa i skånsk ask.  Möblerna designas särskilt för oss av Mats Theselius och Lisa Hilland och produceras av Källemo, vilket borgar för både kvalitet och känsla. Ljuset faller in från höga fönster.  Rummen på framsidan har fri utsikt mot den gamla stapelbädden som nu inrymmer en skateboardpark. På baksidan ser man ut över en lummig bambuträdgård. Välisolerade fönster överallt ger en lugn atmosfär.

På nedre botten finns sovrum med dubbelsäng samt en enkelsäng i det mysiga krypinnet under trappan. Här finns också ett fräscht badrum med dusch. Ovanför trappan finns kök med matplats, en mysig sittgrupp samt arbetsplats. I köket finns kyl/frys, spis med induktionshäll, diskmaskin, pressobryggare och möjlighet att låna mikrovågsugn. Porslin och köksredskap ingår förstås. Vi har också satsat på en riktigt bra nätanslutning som gör att du kan streama underhållning och nyheter till din laptop, surfplatta eller telefon. Vill du låna en surfplatta går det bra och vill du även ha TV finns det rum med den möjligheten.

Service
På Ohboy hotell bor du som hemma fast bekvämare. Vi städar och tvättar sängkläder och handdukar en gång per vecka och när du flyttar ut. Vill du själv städa däremellan finns det städmaterial att låna och vill du byta sängkläder och handdukar själv är det bara att säga till. Vill du tvätta kläder gör du det i vår tvättstuga.

Att förflytta sig
På Ohboy hotell har du förstås fri tillgång till cykel och vill du hellre åka kollektivt finns bussen nära. Skulle du behöva bil finns bilpool med miljöbilar nära.

Vi har två typer av rum:

Loftlägenhet Double bed
Lägenhet på 22 kvm med en Double bed (140 cm) och en enkelsäng (90 cm). Har ett öppet och ljust läge mot den lugna gatan och skateboardparken.

Loftlägenhet Queen size
Lägenhet på 24 kvm med en Queen size-bed (160 cm) och en enkelsäng (90 cm). Ligger mot gården med trädäck och vår lummiga bambuträdgård.

Priser Double bed

1-4 dagar: 995 kr/natt

5-20 dagar: 895 kr/natt

21 + dagar: 795 kr/natt

Priser Queen size

1-4 dagar: 1050 kr/natt

5-20 dagar: 950 kr/natt

21 + dagar: 850 kr/natt

 

Vill du hyra för en längre tid? Kontakta oss för en offert!

Boka nu på ohboy@ohboy.se, 040-85606

 

OBS, detta är en tillfällig sida. En ny webbsida för hotellet är på gång, tack för att du har tålamod!