Prisvärt och bekvämt boende för företagets personal

Behöver ni ett trevligt och prisvärt boende till era anställda? Får ni gäster från andra städer eller länder som stannar längre eller kortare tid?

Nu öppnar Ohboy hotell i Västra Hamnen! Här kan ni hyra fräscha små loftlägenheter på längre eller kortare tid. Utanför finns cyklar som ger tillgång till staden på ett smart och enkelt sätt. Behöver man bil finns bilpool med miljöbilar i närheten. Och läget är det allra bästa; fem minuter från stationen och centrum för resor, shopping och kultur. Hav och strand finns runt knuten för bad och sköna promenader. Restauranger och caféer finns nära liksom möjligheter till träning och friluftsliv.

Är man trött på restaurangliv så finns ett fullt utrustat kök i lägenheten för kulinariska äventyr. Flera bra mataffärer ligger nära. Vill man hellre beställa råvaror eller färdig mat för leverans till dörren så går det också bra. Här bor er personal eller era gäster precis som hemma men helt utan bekymmer. I lägenheten väntar bäddade sängar och vi städar och tvättar sänglinne en gång i veckan. En tvättstuga finns för tvätt av egna kläder. Och vi finns alltid till hands med råd och hjälp om det behövs.

Ohboy hotell är mycket prisvärt jämfört med andra boenden. Här är vad som ingår när man bor hos oss:

En snygg och bekväm lägenhet på bästa läge (Mer info om lägenheterna här.)
Värme
El
Fri tillgång till cykel
Tillgång till bilpool med miljöbilar
Städning 1 gång/vecka
Tvätt av sänglinne och handdukar 1 gång/vecka
Tillgång till tvättstuga
Dygnet runt-support från våra värdar per telefon

Har ni andra önskemål om service eller bekvämligheter som skulle öka kvaliteten på boendet för era anställda eller gäster så lyssnar vi gärna. Kontakta oss för mer information och offert på ohboy@ohboy.se eller 040-85606.

OBS, detta är en tillfällig sida, en ny webbsida för hotellet är på gång. Tack för att du har tålamod!

 

skatepark