Ohboy hotell

Snart är hotellet färdigt – välkommen!

front_hus

 

Välkommen till Ohboy hotell! I mars öppnar vårt hotell med 32 fräscha och snygga loftlägenheter. Läget är perfekt, fem minuter från Centralstationen och centrum. Hav och strand finns utanför knuten. Kan det bli bättre?!

I våra loftlägenheter i markplan bor du på hotell fast precis som hemma. Du har sovrum och badrum på bottenvåningen och kök och vardagsrum med arbetsplats en trappa upp. Du har egen ingång från gatan med en liten trädgård utanför. Du har fri tillgång till cykel så att du kan ta dig runt i staden som du vill. Och har du din egen cykel med dig kan du enkelt parkera den utanför. Skulle du behöva bil är det inga problem, det finns bilpool med miljöbilar nära. Du sköter dig själv och checkar in och ut utan inblandning från oss. Men behöver du hjälp och råd så finns vi där! Städning och tvätt av sänglinne och handdukar ingår förstås och frukost kan du antingen laga själv i köket eller äta på det mysiga caféet runt hörnet. Vill du laga mat i ditt kök finns det flera mataffärer i närheten men vill du hellre beställa hem antingen råvaror eller färdig mat så funkar det också.

Lägenheten är en trevlig bostad antingen du stannar längre eller kortare tid och den fungerar också utmärkt som arbetsplats. Skrivbord och arbetsstol finns förstås och i vårt office toolkit kan du låna all utrustning du behöver. Fri tillgång till en bra nätuppkoppling underlättar ditt arbete.

När du vill röra på dig så så finns det mycket spännande utanför dörren. Gym och joggingstråk och havsbad för den aktive. Naturområden att ströva i. Trevliga restauranger och mysiga caféer. Och vill du ha ännu mer så når du Malmö centrum med shopping, kultur och nöjesliv på fem minuter med cykeln.

Det är inte dyrt att bo på Ohboy hotell. Riktigt schyssta priser gör att du kan stanna länge, ju längre du stannar, desto lägre pris. Ohboy hotell passar för alla; turister, affärsresenärer och arbetspendlare. Välkommen!

 

Rum/Priser

Kontakt/Boka

Har du företag och vill boka längre tid?

Läs mer om vad du kan göra i närheten

Läs mer om Västra Hamnen

Läs mer om vad du kan göra i Malmö

Historien om Ohboy

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

OBS, det här är en tillfällig sida. En ny webbsida för hotellet är på gång, tack för att du har tålamod!