Att göra nära Ohboy hotell

Om du bor på Ohboy hotell har du förmodligen allt du behöver. Men om du vill se dig omkring finns det många aktiviteter utanför lägenheten. Västra Hamnen ligger nära centrum och vill du uppleva Malmös kultur, nöje och shopping är du där på fem minuter med din cykel eller med buss. Tips på vad man kan göra hittar du här.

Stannar du kvar i området finns det också mycket att uppleva. Gillar du hav och strand är det bara ett stenkast. På sommaren kan du njuta på den långsträckta Ribersborgsstranden med sandstrand och bryggor. Eller så väljer du djuphavsbadet Scaniabadet där du kan dyka i direkt eller sola på trädäcket. Året om kan du också njuta av atmosfären på det anrika Kallbadhuset med anor från 1800-talet. Vinterbad någon? Bastu finns förstås att värma upp sig i.

Är du träningsintresserad finns det mänga möjligheter, både ute och inne. Flera gym och frisksportanläggningar finns i området och vill du jogga rekommenderar vi en tur i spåret längs Ribersborgsstranden. Det finns även en 2 km elbelyst slinga på Limhamnsfältet. Här får du tips om bra gym i Västra Hamnen. Läs mer om jogging på Limhamnsfältet och övriga Malmö här.

solnedgång

 

Restauranger och caféer hittar du många i Västra Hamnen, tips får du här. Vill du hellre laga mat i ditt eget kök så finns det både små och stora matbutiker i närheten. Vi vill särskilt rekommendera Green matmarknad bredvid Turning Torso som satsar på ekologiskt och närproducerat och också har en trevlig restaurang och café.

Sist men inte minst vill vi förstås slå ett slag för Malmös nya landmärke, Turning Torso, som kan ses från hotellet. Detta ståtliga byggnadsverk är med sina 190 meter och 54 våningar Sveriges högsta bostadshus. Grupper kan boka in studiebesök mot en avgift och det finns även möjlighet att hyra konferensanläggningen på de översta våningarna. Läs mer om huset och gå en virtuell rundtur här.

 

turningtorso

 

 

 

OBS, detta är en tillfällig sida. en ny webbsida för hotellet är på väg, tack för ditt tålamod!